به همت معاونت درمان اولین کارگاه گردشگری سلامت برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۳ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کارگاه یک روزه گردشگری سلامت مورخ 3 اردیبهشت ماه و با حضور دکتر هاشم زاده رییس اداره گردشگری سلامت  وزارت بهداشت، دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان  در سالن VIP مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
این کارگاه ویژه مدیران عاملان، معاونان فنی و اجرایی، پزشکان و کارشناسان مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شد.دکتر هاشم زاده؛ رییس اداره گردشگری سلامت در خصوص برنامه ریزی استراتژیک، کلیات گردشگری سلامت، فضای مجازی، عناصر بازار و مدیریت ارتباط با مشتری سخنرانی کرد.دکترسعید هاشم زاده در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی عنوان داشت:  با حمایت های دکتر عسگری؛ مدیر کل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان و دکتر جان بابایی ، معاون درمان وزارت بهداشت در طول یکسال و نیم گذشته سعی کردیم برنامه ریزی ها در حوزه گردشگری سلامت کاملا اجرایی باشد و بر حسب نیاز کشور، مراکز درمانی و شرکت های تسهیل گر اقدام نماییم.
رییس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت بیان کرد: یکی از این اقدامات ، تعیین آیین نامه ها و قواعد لازم می باشد.وی گفت: در حال حاضر با بررسی و تغییرات ارائه شده در چک لیست ها ، سعی شده تا ارزیابی ها به صورت فرآیندی باشد و ارائه خدمات مورد توجه قرار گیرد.دکتر هاشم زاده تصریح کرد: همچنین تلاش نمودیم تا نواقص موجود در زنجیره گردشگری سلامت را برطرف نماییم که یکی از این نواقص ، عدم وجود شرکت های توانمند ، با ظرفیت و تسهیل گر می باشد .
وی افزود: ما آیین نامه مربوط به تاسیس این شرکت ها را تهیه کردیم تا آنها بتوانند به طور علمی و شفاف بیماران از کشورهای مبدا به ایران انتقال دهند و برای دریافت خدمات به مراکز درمانی معرفی نمایند و در نهایت طی فرآیند شناخته شده به کشورشان بازگردند و در آنجا هم این روند پیگیری شود.همچنین سعی کردیم اقدامات دیگری هم در زمینه تعرفه گذاری گردشگری سلامت و نقش بیمه ها انجام دهیم  و با برنامه ریزی و تاکید بر آموزش ، زمینه فعالیت دلالان را محدود نماییم.دکتر هاشم زاده در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه گردشگری سلامت خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت های بالای دانشگاه علومپزشکی ایران و وجود پزشکان متخصص و فوق متخصص، پرستاری خوب، مراکز درمانی موفق و نیروی انسانی متبحر، نقش مهمی در ارائه خدمات پزشکی در زمینه گردشگری سلامت دارد و می تواند طلایه دار این صنعت باشد.
وی اعلام کرد: با تصمیم دکتر کوهپایه زاده؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مقرر گردید تا به صورت آکادمیک و با دیدگاه صنعتی ، کارگاه های توانمند سازی گردشگری سلامت برای پرسنل مراکز درمانی تشکیل شود و در مرحله بعد نسبت به معرفی توانمندی های پزشکی دانشگاه ایران  اقدام گردد.گفتنی است بر اساس رتبه بندی نه ماه اول سال 97 ، درحوزه گردشگری سلامت، دانشگاه علوم پزشکی ایران بیشترین مراجعه کننده بستری را داشته است.

دفعات مشاهده: 108 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر