برگزاری اولین جلسه هئیت رئیسه دانشگاه در سال جدید

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۹ |
اولین جلسه هئیت رئیسه دانشگاه در سال جدید به ریاست دکتر کوهپایه زاده تشکیل شد.
به نقل از روابط عمومی معاونت درمان؛ اولین جلسه هئیت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران در سال 1398 با حضور تمامی اعضا به میزبانی معاونت درمان مورخ 19 فروردین ماه در سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه ضمن تبریک سال جدید به خانواده بزرگ علوم پزشکی ایران در خصوص چشم انداز و برنامه های آتی مباحثی را مطرح نمود و ابراز امیدواری کرد تلا شها جهت نیل به اهداف عالی دانشگاه که همانا خدمت رسانی به مردم می باشد، سرلوحه امور قرار گیرد.
شایان ذکر می باشد که در پایان جلسه  دکتر کوهپایه زاده و اعضای هئیت رئیسه از واحد MCMC بازدید کردند که دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه توضیحاتی را در خصوص نحوی اجرا، مدیریت و پایش مراکز درمانی متصل به این سیستم را بیان کرد و افزود: در مواقع بحران و با فعال شدن  چارت فرماندهی عملیات EOC از طریق این سیستم قابلیت هدایت مراکز درمانی ممکن می باشد.

دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر