بازدید ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز آموزشی و درمانی شهید هاشمی‌نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۶ |
روز ۱۶ فروردین ۱۳۹۸ و همزمان با پایان تعطیلات سال نو مرکز آموزشی و درمانی شهید هاشمی نژاد میزبان دکتر کوهپایه زاده و هئیت همراه بود.در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن تبریک سال نو به  همکاران مستقر در این مرکز اظهار امیدواری نمودند که خدمات ارایه شده موجب رضایت بیماران و مسافرین نوروزی مراجعه کننده به این بیمارستان را به همراه داشته باشد. ایشان با بیان این موضوع که تمامی مراکز درمانی این دانشگاه در ایام تعطیلات سال نو در آماده باش کامل از نظر نیرو های انسانی و تجهیزات بودند، ابراز امیدواری نمودند سال پیش رو سالی توام با موفقیت های بیشتر برای مجموعه این دانشگاه باشد. در ادامه بازدیدی از بخش های اورژانس و بستری صورت پذیرفت.

دفعات مشاهده: 100 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر