بازدید کارشناسان معاونت درمان از مرکز آموزشی و درمانی روانپزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۴ |
با توجه به تعطیلات سال نو و اعلام آماده باش بودن مراکز درمانی ، که به تبع ان نیاز به افزایش نظارت بر مراکز درمانی تابعه درمانی می باشد. در این خصوص در تاریخ ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ کارشناسان ذی ربط معاونت درمان با حضور در بیمارستان روانپزشکی ایران به بازدید آن پرداختند.
آمادگی بیمارستان جهت پذیرش بیمار، حضور پزشکان مقیم و کشیک، نظر خواهی از مراجعه کنندگان در خصوص کیفیت خدمات ارایه شده، اجرای دستورالعمل های مربوطه و از مهم ترین موارد بازرسی به شمار رفت. قابل ذکر می باشد کارشناسان معاونت درمان در سه نوبت صبح، عصر و شب در قالب طرح سلامت نوروزی جهت افزایش رضایتمندی بیمار از مراکز درمانی بازدید به عمل می‌ آوردند که این بازدیدها تا تاریخ ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ ادامه خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 71 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر