بازدید نظارتی از بیمارستان تریتا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۲ |
 همزمان با ساعات پایانی یازدهمین روز از فروردین ۱۳۹۸ که مصادف با هفدهمین روز از طرح سلامت نوروزی بود،  بازدید کارشناسان حوزه معاونت درمان  از مراکز درمانی به روال روزهای گذشته و در جهت بهبود کیفیت ارایه خدمات صورت گرفت.
بیمارستان خصوصی تریتا مرکز منتخبی بود که مورد بازدید کارشناسان ذی ربط واقع گشت.آمادگی این مرکز درمانی جهت پذیرش بیمار، نظر خواهی در خصوص کیفیت خدمات ارایه شده و حضور پزشکان و اجرای دستورالعمل های رسیدگی به بیماران دچار سکته های قلبی و مغزی، کاهش سطح هوشیاری از مهمترین موارد این بازدید ها می توان نام برد.از اهداف اصلی این بازدیدها در قالب طرح سلامت نوروزی می توان به  افزایش رضایتمندی بیماران و اجرای صحیح دستورالعمل های صادره از سوی وزارت بهداشت و درمان و معاونت درمان دانشگاه دانست. این بازدید ها در قالب طرح سلامت نوروزی  در سه نوبت صبح، عصر و شب تا تاریخ ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ انجام می گیرد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 82 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر