بازدید شبانه کارشناسان معاونت درمان از بیمارستان گاندی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۱ |
در روز شنبه مورخ ۱۰ /فررودین /۱۳۹۸ و همزمان با آغاز سال نو و اعلام اماده باش بودن مراکز درمانی به دلیل تغییرات اقلیم جوی و برگزاری سفرهای نوروزی، که به تبع ان نیاز به افزایش نظارت بر مراکز درمانی تابعه و مراکز خصوصی درمانی را تشدید می سازد.
در ساعات پایانی شب  کارشناسان ذی ربط معاونت درمان با حضور در بیمارستان گاندی به بازدید آن پرداختند.آمادگی بیمارستان جهت پذیرش بیمار و مصدوم احتمالی، حضور پزشکان مقیم و کشیک، نظر خواهی از مراجعه کنندگان در خصوص کیفیت خدمات ارایه شده، اجرای دستورالعمل های مربوطه و میزان امادگی این مرکز در مقابله با بحران از مهم ترین موارد این بازرسی به شمار رفت. شایان ذکر است تا پایان تعطیلات نوروزی، کارشناسان معاونت درمان در سه نوبت صبح، عصر و شب در قالب طرح سلامت نوروزی جهت افزایش رضایتمندی بیمار از مراکز درمانی بازدید به عمل می‌ آوردند.

دفعات مشاهده: 67 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر