بازدید شبانه کارشناسان معاونت درمان از بیمارستان صدر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱۰ |
با توجه به آغاز سال نو و اعلام اماده باش بودن مراکز درمانی و فعال سازی EOC دانشگاه به دلیل تغییرات جوی ، که به تبع ان نیاز به افزایش نظارت بر مراکز درمانی تابعه و مراکز خصوصی درمانی می باشد.
در این خصوص در تاریخ ۹ فروردین ۱۳۹۸ و همزمان با ساعت آغازین شب کارشناسان ذی ربط معاونت درمان با حضور در بیمارستان صدر به بازدید آن پرداختند.آمادگی بیمارستان جهت پذیرش بیمار و مصدوم احتمالی ، حضور پزشکان مقیم و کشیک ، نظر خواهی از مراجعه کنندگان در خصوص کیفیت خدمات ارایه شده ، اجرای دستورالعمل های مربوطه و میزان امادگی این مرکز در مقابله با بحران از مهم ترین موارد بازرسی به شمار رفت.شایان ذکر است تا پایان تعطیلات نوروزی، کارشناسان معاونت درمان در سه نوبت صبح، عصر و شب در قالب طرح سلامت نوروزی جهت افزایش رضایتمندی بیمار از مراکز درمانی بازدید به عمل می‌ اوردند.

دفعات مشاهده: 50 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر