طرح سلامت نوروزی معاونت درمان و نظارت بر مراکز درمانی خصوصی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۹ |
در تاریخ 9فررودین 1398و  همزمان با آغاز سال نو  کارشناسان حوزه درمان و غذا و دارو از مراکز درمانی خصوصی  و در جهت بهبود کیفیت ارایه خدمات به مراجعه کنندگان صورت گرفت.
بیمارستان تهران کلینیک و بیمارستان توس و بیمارستان عرفان از مراکز منتخبی بودند که مورد بازدید کارشناسان مربوطه قرار گرفتند.حضور پزشکان متخصص و مقیم ، نحوی پذیرش  و درمان بیمار ، نظرسنجی و مصاحبه با مراجعه کنندگان  و اجرای دستورالعمل های رسیدگی به بیماران ، از مهمترین موارد این بازدید ها میتوان نام برد.از اهداف اصلی این بازدیدها افزایش رضایتمندی بیماران و اجرای صحیح دستورالعمل های صادره از سوی وزارت بهداشت و درمان و معاونت درمان دانشگاه می‌باشد. این بازدید ها در قالب طرح سلامت نوروزی  در سه نوبت صبح ، عصر و شب انجام می گیرد.

دفعات مشاهده: 55 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر