یازدهمین روز از طرح سلامت نوروزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۶ |
همزمان با ششمین روز از آغاز سال نو و مصادف با یازدهمین روز از طرح سلامت نوروزی  بازدید کارشناسان حوزه درمان و غذا و دارو از مراکز درمانی به روال روزهای گذشته و در جهت بهبود کیفیت ارایه خدمات صورت گرفت.مراکز درمانی شهدای هفتم تیر ، شفایحیاییان ، شهید مطهری و شهید اکبرآبادی از مراکز منتخبی بودند که مورد بازدید کارشناسان مربوطه قرار گرفتند.آمادگی کلیه مراکز درمانی جهت پذیرش بیمار ، تدابیر لازم جهت کاهش ماندگاری مراجعه کنندگان ، نظر خواهی در خصوص کیفیت خدمات ارایه شده و حضور پزشکان و اجرای دستورالعمل های رسیدگی به بیماران دچار سکته های قلبی و مغزی ، کاهش سطح هوشیاری از مهمترین موارد این بازدید ها میتوان نام برد.
از اهداف اصلی این بازدیدها افزایش رضایتمندی بیماران و اجرای صحیح دستورالعمل های صادره از سوی وزارت بهداشت و درمان و معاونت درمان دانشگاه می‌باشد. این بازدید ها در قالب طرح سلامت نوروزی  در سه نوبت صبح ، عصر و شب انجام می گیرد.

دفعات مشاهده: 29 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر