هفتمین روز از طرح سلامت نوروزی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲ |
در هفتمین روز از آغاز به کار تیم سلامت نوروزی کارشناسان مربوطه از مراکز درمانی فیروزگر، حضرت فاطمه الزهرا س رباط کریم و بیمارستان شریعت رضوی بازدید به عمل آوردند.تیم سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی ایران با ریاست دکتر کوه پایه زاده  ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران و دبیری دکتر توکلی معاون درمان از ۲۵ اسفند تشکیل شده و تا ۱۷ فروردین ۱۳۹۸ ادامه خواهد یافت.
این کارشناسان خبره در حوزه های درمان و غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایران از بخش های اورژانس ، ICU و بخش های رادیولوژی، آزمایشگاه و داروخانه های بیمارستان بازدید به عمل می اورند.براساس برنامه ریزی های بعمل آمده این بازدیدها در نوبت های صبح ، عصر وشب از تمامی مراکز درمانی انجام می گردد.

دفعات مشاهده: 54 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر