بازدید وزیر محترم بهداشت و درمان از مرکز آموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر در اولین روز سال 1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
دکتر نمکی وزیر بهداشت و درمان در اولین روز از سال ۱۳۹۸ و با همراهی دکترکوهپایه زاده ریاست دانشگاه و دکتر توکلی معاون درمان از مرکز اموزشی و درمانی شهدای هفتم تیر بازدید به عمل اوردند.
ایشان ابتدا با حضور در بخش اورژانس در خصوص پذیرش بیماران ، حضور پزشکان مقیم بحث دارو و تجهیزات سوالاتی رو مطرح نمودند که در این خصوص دکتر کوهپایه زاده پاسخگویی مباحث یاد شده بودند و از امادگی پذیرش صد در صد بیماران در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران سخن به میان اوردند.در ادامه دکتر توکلی معاون درمان در خصوص امادگی  دانشگاه علوم پزشکی  ایران در ایام نوروز و طرح سلامت نوروزی گزارشی را ارایه نمود.در این بازدید دکتر نمکی با اهدای شاخه گل به همکاران پزشک و پرستار و کارکنان  از زحمات شبانه روزی انان قدردانی و تشکر نمودند.در پایان این بازدید وزیر محترم بهداشت و درمان به همراه دکترکوهپایه زاده و دکتر توکلی پاسخگویی سوالات خبرنگاران بودند.

دفعات مشاهده: 146 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر