بازدید دکتر کوهپایه زاده و دکتر توکلی از مرکز آموزشی و درمانی فیروزآبادی مورخ 98/1/1

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
در اولین روز از سال  نو ریاست دانشگاه و معاون درمان  از  بیمارستان ایت الله فیروزآبادی بازدید کردند.
ایشان ضمن بازدید از بخشهای مختلف این بیمارستان از جمله اورژانس، بخش های درمانی و درمانگاه ها از نحوه ارایه خدمات به هموطنان در ایام تعطیلات نوروزی را از نزدیک مورد ارزیابی قرار دادند و دستورات لازم را در این خصوص ارایه نمودند.دکتر کوهپایه زاده و دکتر توکلی در بازدید مذکور با حضور در بخشهای مختلف از نزدیک با پرسنل به گفتگو پرداختند و ضمن تبریک فرارسیدن سال نو از تلاشهای بی دریغ و شبانه روزی آنان در  ایام تعطیلات نوروزی و ارایه خدمات به بیماران  قدردانی نموده و به آنان خداقوت  گفتند. این بازدید ها با هدف نظارت بر اجرای فرایندهای درمانی در ایام نوروز  انجام می پذیرد.

دفعات مشاهده: 252 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر