​ بازدید ریاست و معاون درمان دانشگاه از بیمارستان شهدای یافت آباد مورخ 98/1/1

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
همزمان با آغاز سال نو و در اولین روز از فروردین  ۱۳۹۸ دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه و دکتر توکلی معاون درمان از بیمارستان شهدای یافت آباد بازدید به عمل آوردند.
در ابتدا دکتر کوهپایه زاده ضمن تبریک سال نو به  همکاران مستقر در این مرکز اظهار امیدواری نمودند که خدمات ارایه شده موجب رضایت مراجعه کنندگان را به همراه داشته باشد.دکتر توکلی نیز با بیان این موضوع که تمامی مراکز درمانی این دانشگاه در آمادگی کامل از نظر نیرو و تجهیزات می باشند به حضور پزشکان مقیم در بیمارستان ها اشاره نمودند.در این بازدید از بخشهای اورژانس ، icu، ازمایشگاه و بانک خون دیدن به عمل امد.شایان ذکر است معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در ششمین روز از طرح سلامت نوروزی قرار دارد که تا تاریخ ۱۶ فروردین ادامه خواهد داشت.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 37 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر