پیام تبریک دکتر توکلی معاون محترم درمان دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1398

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۱ |
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می‌باشد را به تمامی عزیزان به خصوص همکاران محترم معاونت درمان ، پزشکان و کارکنان در سطح مراکز درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران تبریک و تهنیت عرض کرده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای شما عزیزان مسئلت داریم.
معاونت درمان دانشگاه بر آن است تا در راستای چشم انداز نظام سلامت در افق 1404 و اجرای فرامین مقام معظم رهبری، در محیطی سرشار از آرامش و اعتماد با تکیه بر نیروی انسانی متعهد و کارآمد و بهره مندی از توانمندیها، به عنوان یکی از برترین و خوشنام ترین سازمانهای ارائه دهنده خدمت از نظر دستیابی به شاخصهای کمی و کیفی خدمات سلامت ودرزمره معتبرترین مراجع علمی در سطح کشور،منطقه و بین الملل به شمار آید.

در سال پیشرو و براساس اهداف کلان معاونت درمان:

۱. بهره مندی آحادجامعه ازخدمات ومراقبت‌های درمانی باکیفیت،ایمن،اثربخش،کارا،به موقع،مبتنی برشواهدمدیریتی نظام سلامت

۲. حفاظت مالی مردم دربرابرهزینه‌های سلامت منطبق برقوانین جاری کشور

۳.ارتقای مسئولیت پذیری وپاسخگویی نظام ارائه خدمات

۴.افزایش سطح رضایت گیرندگان وارائه دهندگان خدمات

۵.ارتقاءمستمرکیفیت دربرنامه ریزی،هماهنگی ونظارت درارائه خدمات درمانی

۶.توانمندسازی روسا،مدیران وکارکنان بااستفاده بهینه ازمنابع موجود

۷.ظرفیت سازی وایجادبسترمناسب جهت انجام  و به کارگیری پژوهش‌های کاربردی

۸.توسعه نظام جامع مدیریت آمار،اطلاعات

۹.تدوین و ارتقاء شاخص های کمی و کیفی خدمات سلامت

از اولویت های اصلی‌ می‌باشد و امید است با همکاری مدیران و کارکنان حوزه معاونت درمان هر چه سریعتر به عدالت درمانی در دسترسی به دریافت خدمات نایل شویم.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 168 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر