تجدید میثاق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران با آرمان های حضرت امام خمینی ره

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
روز چهارشنبه مورخ 97/10/19  و در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با هماهنگی های صورت گرفته توسط معاونت درمان، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور در حرم مطهر امام خمینی ره به تجدید میثاق با آرمان های عظیم الشان انقلاب اسلامی مبادرت ورزیدند.
سر کار خانم دکتر حضرتی معاون پرستاری وزارت بهداشت در این خصوص  تصریح کرد: پرستاران چه در زمان انقلاب و چه در زمان جنگ و چه در سازندگی و چه در زمان تحریم ها پا به پای آحاد ملت تلاش کرده و حتی دقیقه ای کار خود را رها نکردند و امروز این میراث ارزشمند را برای ما به یادگار گذاشتند. هر چند این پیشرفت ها مانع دیدن مشکلاتی که پرستاران به عنوان پیشگامان ارایه مراقبت در کشور با آن مواجه هستند نباید باشد. مشکلات بسیاری که می تواند منجر به فرسایش جسمی و روانی و بی انگیزگی آنان شود

وی کمبود شدید نیروی پرستاری، حجم زیاد کار، مطالبات و معوقات انباشته، اضافه کار اجباری و عدم اجرای برخی از مصوبات قانونی به دلیل کمبود نیرو را منجر به ایجاد مشکلات معیشتی بسیاری برای پرستاران عنوان کرد و افزود: امید است با تامین بودجه از منابع پایدار، این دوران سخت نیز بگذرد.

دکتر حضرتی در پایان با ابراز امیدواری از حل معضلات و مشکلات پرستاران در آینده، گفت: امروز گرد هم آمده ایم تا یکبار دیگر با بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنیم و راه او که تبعیت از ولایت و پاسداشت خون شهدا و معیارهای ارزشی انقلاب اسلامی است را پاس بداریم.
این برنامه میثاق باحضور سرکارخانم دکتر مداح، سرکارخانم دکترحضرتی، جمعی ازهمکاران وزارتخانه و سازمان نظام پرستاری درساعت 15:30 آغاز وپس از  سخنرانی حجت  الاسلام سیدحسن خمینی درساعت 17 به پایان رسید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 111 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر