بازدید دکتر توکلی معاون درمان از بیمارستان لولاگر و افتتاح بخش آی سی یو

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۳ |
روز چهارشنبه 12 دی ماه 1397 بیمارستان لولاگر جهت افتتاح بخش آی سی یو میزبان دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه بود.
این بازدید که با همراهی دکتر طبائیان مدیر درمان و دکتر قادی پاشا به عنوان مدیر عامل مرکز و دیگر مسئولین بیمارستان انجام گرفت ، در ابتدا دکتر قادی پاشا ضمن ابراز خوشنودی از افتتاح بخش جدید آی سی یو ابراز امیدواری نمودند که با حمایت های هئیت رئیسه دانشگاه و معاونت های ذی ربط هر چه سریعتر پروژهای عمرانی این مرکز به مرحله بهربرداری کامل برسد.
در ادامه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه با بیان این موضوع که این مرکز دارای کادر مجرب از نظر نیروی انسانی می باشد و می تواند به مردم منطقه خدمات شایان توجه ای  ارایه دهد ، خواستار فراهم شدن شرایط از سوی مدیران این مرکز جهت افزایش بستری بیمار، کاهش ارجاع و اعزام بیماربه  مراکز دیگر با افتتاح هرجه سریعتر ساختمان جدید شد. در پایان دکتر توکلی به همراه هئیت همراه از بخش‌های مختلف بیمارستان و اورژانس بازدید به عمل اوردند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر