حضور معاون درمان دانشگاه در جلسه هم اندیشی و سیاستگذاری انجمن حمایت از بیماران کلیوی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۳ |
این نشست با حضور آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ، دکتر سیم فروش ، دکتر خباززاده و دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران و با هدف هم فکری و بررسی فرصت های موجود در زمینه فعالیت‌های انجمن در کلینیک تخصصی شفا برگزار شد.
 در ابتدا دکتر سیم‌فروش با ارائه تاریخچه‌ای از پیوند کلیه در ایران به موضوع افزایش پیوند عضو در ایران اشاره کرد و دکتر عین‌الهی نیز با ذکر نکاتی نسبت به رشد بیماری‌های کلیوی در کشو ابراز نگرانی کرد.
در ادامه ی جلسه  دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن ابراز خشنودی از حضور در این انجمن عنوان کرد که از مهم ترین اولویت ها و سیاست های ترسیم شده در حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران حمایت از بیماران خاص و کلیوی می باشد و این دانشگاه آماده پذیرش و درمان بیماران با سیاستهای حمایتی جهت کاهش آلام و درد و رنج این بیماران می باشدو  توصیه های کاربردی برای بهبود وضعیت بیماران و افزایش خدمات رسانی به  این انجمن تاکید کرد.
لازم به ذکر می باشد که در این جلسه دکترطبائیان ،دکتر دیانتی ، دکتر قنبری و خانم اصغری به عنوان مدیران معاونت درمان جهت تسهیل در امور در این نشست حضور داشتند.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر