برگزاری کمیته استانی انتقال خون در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱ |
کمیته استانی انتقال خون به همت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ کمیته انتقال خون مربوط به استان تهران با حضور دکتر پورفتح اله ؛مدیر عامل سازمان انتقال خون ، دکتر ناصری پور ؛رییس دانشگاه  ، دکتر توکلی؛معاون درمان و نمایندگان مراکز آموزشی درمانی مورخ 11 دی ماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
دکتر پورفتح اله ؛ مدیر عامل سازمان انتقال خون در خصوص مدیریت خون بیمار  ، چالش ها ،راهکارهاو نقش آن در اقتصاد سلامت  سخنرانی نمود .
وی بر پزشکی کارا، مدیریت مصرف بهینه منابع حوزه سلامت ، آموزش همگانی ، رعایت دستورالعمل های استاندارد و تجویز منطقی انتقال خون تاکید کرد و افزود: در دانشگاهها باید بخشی از اعتبارات پژوهشی به تحقیقات مرتبط با مدیریت خون اختصاص یابد و پژوهش ها هم مبتنی بر شواهد انجام گیرد.
سپس معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران  از همکاری و تعامل خوب سازمان انتقال خون  قدردانی نمود و گفت: توجه به مدیریت اقتصاد سلامت در بحث خون و فرآورده های خونی ضروری است.
دکتر توکلی با اشاره به آمار مراکز تحت پوشش دانشگاه بیان کرد: یکی از اهداف مهم در حوزه معاونت درمان بحث اجرای کمیته های مرگ و میر مادران، نوزادان و مصدومان ترومایی است که مرتبط با مقوله مدیریت مصرف خون می باشد.
از نظر وی مهمترین چالش ها در زمینه انتقال خون به شرح زیر است:
-    الزام وجود بانک خون در بیمارستانهای تک تخصصی
-    عدم هماهنگی به موقع بین سازمانها
-    عدم هماهنگی بیمارستانها با معاونت درمان دانشگاه و سازمان انتقال خون در خصوص انعقاد قرارداد ، ارسال
فرآورده های خونی  و جابجایی فضای فیزیکی بانک خون
-    عدم برگزاری منظم کمیته های انتقال خون در بیمارستانها
-    عدم پیگیری برخی مراکزنسبت به استقرار نظام هموویژلانس
-    اصلاح تعرفه های خدمات خون
-    برقراری ارتباط از طریق اتوماسیون اداری بین معاونت درمان دانشگاه و سازمان انتقال خون

معاون درمان دانشگاه خاطر نشان کرد: در بیمارستانها باید پروتکل مشخص جهت مصرف بهینه فرآورده های خونی تعیین گردد و سیستم ردیابی  و نظارت دقیق بر اهداء خون در مراکز ایجاد شود.

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر