برگزاری اولین جلسه کمیته راهبری ترومای دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ |
روز شنبه مورخ 8/دی ماه /1397 اولین جلسه کمیته راهبری ترومای دانشگاه با حضور دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه ، دکتر توکلی معاون درمان و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه در طبقه هفتم ستاد مرکزی برگزار شد.
دکتر ناصری پور در این جلسه با تاکید بر لزوم ارائه خدمات درمانی بهینه و مطلوب به مصدومین ترومایی، خواستار افزایش نظارت ها و هماهنگی های بیشتر با توجه به راه  اندازی سامانه MCMC معاونت درمان و پیش بینی مناسب برای تجهیزات بخش های درمانی و به خصوص اورژانس شدند.
در ادامه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه مباحثی رادر خصوص پیش نویس وظایف گروهها و تدوین پروتکل استاندارد در خصوص برخورد با مصدومین ترومایی بیان نمود..
لازم به توضیح می باشد تشکیل جلسات کمیته راهبری تروما به عنوان کمیته سیاستگذاری ترومای دانشگاه با محوریت معاونت درمان در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 124 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر