برگزاری سمینار آموزشی MCMC مورخ 97/9/7

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۰ |
روزچهارشنبه مورخ 7 آذر 97 سمینار آموزشی MCMC در سایت دانشکده پزشکی برگزار شد.سمینار فوق جهت سوپروایزران ونمایندگان سامانه فوق در مراکز آموزشی ودرمانی تابعه و باهدف آشنایی بیشتر کاربران و با سخنرانی دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه آغاز گشت .
دکتر توکلی ضمن بیان توضیحاتی در خصوص راه اندازی سامانه MCMC ، بر لزوم دقت نظر در زمان تکمیل مشخصات اولیه بیماران در سامانه فوق تاکید ورزیدند.در ادامه سرکار خانم حسینی وآقای معماری به عنوان مدرسین این دوره نحوه کار با سامانه وسطح بندی حوادث ، مطالب مورد نظر را بیان نموده و در انتهای جلسه  به سوالات پاسخ دادند.لازم به ذکر می باشد جلسات آموزشی در این خصوص در دستور کار معاونت درمان دانشگاه قراردارد.

دفعات مشاهده: 219 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر