مراسم تودیع و معارفه مدیر محترم درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۰ |
مراسم تودیع دکتر جلال نژاد جواد مدیر درمان و معارفه دکتر طبائیان به عنوان سرپرست جدید مدیریت درمان  با حضور دکتر توکلی معاون درمان ، مدیران و روسای ادارات در روز شنبه مورخ 19 آبان 1397 برگزار شد.
دکترتوکلی در ابتدای مراسم با تقدیر و تشکر از زحمات یکساله دکتر نژاد جواد و اثربخشی ایشان در رسیدن به  شعارهای اصلی تیم مدیریت معاونت درمان که همانا برنامه محوری، شایسته سالاری، پاسخگویی واصلاح و بهبود روند، اشاره نموده وضمن اظهار ناخشنودی از رفتن دکتر نژاد جواد برای ایشان در سمت جدید وزارتی آرزوی توفیق و سربلندی نمودند.
در ادامه دکترنژادجواد ضمن تشکر از اطمینان دکتر توکلی در به سپردن مدیریت درمان از تمامی مدیران ، کارشناسان و کارکنان معاونت درمان جهت همراهی و همدلی با ایشان در رسیدن به اعداف عالی تعیین شده تقدیر و تشکر نموده و برای دکتر طبائیان در سمت جدید آرزوی توفیق در پیشبرد اهداف درمانی این معاونت را کردند.
در پایان دکتر توکلی با تاکید بر تامین حفظ و ارتقای سلامت مردم ، اقدامات لازم جهت استمرار طرح تحول نظام سلامت ، نظارت بر حسن ارائه خدمات درمانی در مراکز دولتی و غیر دولتی و شایسته سالاری در حوزه درمان ابلاغ سرپرستی مدیریت درمان را به دکتر طبائیان ارایه نمودند.

دفعات مشاهده: 316 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر