برگزاری جلسه آموزشی بازدیدهای شبانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۴ |
روز یکشنبه مورخ 13/آبان /1397 جلسه ی آموزشی در خصوص ارتقای بازدیدهای شبانه حوزه درمان برگزار شد.این جلسه ی دو ساعته و با حضور مدیران و کارشناسان حوزه ستادی در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.سرکارخانم حسینی از واحد مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی  به عنوان مدرس دوره در باب انتظارات ، اهداف و چشم انداز ترسیم شده در بازدیدهای شبانه و لزوم ارتقای آن به سطح استانداردهای بالاتر مباحثی را بیان نمودند.
از دیگر اهداف این جلسه تاکید بر توانمندسازی کارشناسان حوزه ستادی با مرور بر آیین نامه و دستورالعمل های اورژانس بود.لازم به ذکر می باشد برگزاری دوره های توان افزایی کارشناسان و کارکنان حوزه درمان از اولویت های مورد تاکید دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه می باشد.

دفعات مشاهده: 202 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر