نشست صمیمانه دکترنادر توکلی با کارکنان و کارشناسان معاونت درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۶ |
روز یکشنبه مورخ 6/آبان/1397 دکتر توکلی  معاون درمان دانشگاه در نشستی صمیمانه و رودررو  در سالن اجتماعات معاونت درمان میزبان کارشناسان و کارکنان حوزه درمان بودند.
دکترتوکلی در ابتدای جلسه ضمن خوشامدگویی به حضار، به اهمیت بحث نیروی انسانی و تعالی بخشی آن در جهت  دستیابی و  نیل به اهداف ترسیم شده سازمان پرداختند.
ایشان با بیان این موضوع که کارکنان تصمیماتی را که در اتخاذ آن شرکت داشته باشند بهتر می‌پذیرند و در اجرای آنها همکاری و همیاری بیشتری به عمل می‌آورند ، که در نهایت  مشارکت کارکنان با مدیریت به بهبود کار گروهی و افزایش بازده کاری منجر می گردد.
و در ثانی کارکنان از طریق مشارکت از دلایل و ابعاد یک تصمیم بهتر مطلع می‌شوند و با دید بازتر و بصیرت بیشتر به کار خود می‌پردازند، لذا ایشان  از همکاران درخواست نمودن که به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات بپردازند.
در ادامه این جلسه حاضرین به بیان نقطه نظرات خود در مورد قوانین و مقررات، خواسته ها و نیازهای  خود و راهکارهایی جهت بهتر  اجرا شدن امور مبادرت ورزیدند.

دفعات مشاهده: 211 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر