بازدید معاون درمان وزارت بهداشت ومعاون درمان دانشگاه از بیمارستان میلاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۰ |
روز پنجشنبه مورخ 19 مهر 1397 دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و  دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه و دکتر کلانتری مدیر کل مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، به همراه تنی چند از مدیران ارشد وزارت بهداشت و با حضور دکتر رحمتی از بیمارستان میلاد بازدید به عمل آورند.
این بازدید که با هدف بررسی عملکرد سیستم HIS و نحوه ی ارایه خدمت رسانی صورت پذیرفت که در این خصوص جلسه ای با حضور مسئولین ذیربط برگزار گردید ونقطه نظرات کارشناسی مورد بحث و تبادل نظر واقع شد.در ادامه دکتر جان بابایی و  دکتر توکلی با حضور در بخش های مختلف بیمارستان ضمن بازدید ، نحوه ی عملکرد کارکنان بیمارستان را مورد ارزیابی قراردادند.لازم به ذکر است فراهم نمودن بستری های لازم جهت پرونده الکترونیک در دستور کار معاونت درمان دانشگاه قراردارد.

دفعات مشاهده: 91 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر