برگزاری کمیته دانشگاهی مورتالیتی مرگ کودک 1-59 ماهه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۶ |
در روز سه شنبه مورخ 97/7/3 معاونت درمان دانشگاه، کمیته دانشگاهی مرگ کودک1-59 ماهه را با حضور مدیرکل محترم دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان وزارت بهداشت ، مدیرکل محترم درمان سازمان تامین اجتماعی، معاون محترم درمان دانشگاه ، معاون محترم اجتماعی دانشگاه ، مدیرگروه محترم اطفال دانشگاه ، مدیران و کارشناسان واحدهای ستادی معاونت درمان، مسئولین فنی و مترونهای دو بیمارستان از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه برگزار نمود. در این کمیته سناریوی یک مورد مرگ کودک 1-59 ماهه درحوزه تحت پوشش دانشگاه مورد بررسی قرارگرفت.تمامی اعضای محترم کمیته درزمینه علل بروز مرگ و مداخلات پیشنهادی به بحث و تبادل نظر پرداختند. لازم به ذکراست به منظور ارتقای توان علمی وعملی پزشکان وکارکنان شاغل در مراکز درمانی، برگزاری مستمرکمیته های مورتالیتی و موربیتدیتی در دستور کار حوزه درمان قرار دارد.

دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر