بازدید معاون درمان دانشگاه از بیمارستان فیروز آبادی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۴ |
دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه به همراه تیم کارشناسی معاونت درمان در  روز سه شنبه 97/6/13 از مرکز آموزشی ودرمانی فیروز آبادی بازدید به عمل آوردند.
در ابتدا دکتر رضایی مدیر عامل مرکز ضمن خیر مقدم گویی به حاضرین به ارائه گزارشی از عملکرد سه ماهه اخیر و برنامه های پیش روی این بیمارستان مبادرت ورزید.
در ادامه ی جلسه  دکتر توکلی  بر لزوم ارتقای سطح رضایتمندی مراجعین ،و ساماندهی هرچه بیشتر و بهتر خدمات اورژانس با توجه به موقعیت جغرافیایی این بیمارستان و مراجعین به آن که از اقشار کم درآمد جامعه هستند تاکید نمود.
در پایان جلسه تیم بازدید کننده از محل GP clinic و بخش اورژانس بازدید به عمل آورده و ضمن مصاحبه با بیماران و مراجعه کنندگان از نزدیک بر روند درمان بیماران نظارت نمودند.
لازم به توضیح می باشد که بازدیدهای معاونت درمان از مراکز درمانی و آموزشی جز سیاستهای اصلی این معاونت می باشد.

دفعات مشاهده: 323 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر