اولین کمیته مرگ ومیر ناشی از تروماهای منجر به فوت برگزار شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۶ |
اولین کمیته مورتالیتی (مرگ ومیر ناشی از تروماهای منجر به فوت)  با حضور دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان، دکتر عبادی آذر معاون بهداشتی، دکتر کوهپایه زاده معاون آموزشی روز شنبه 6 مرداد ماه 1397 در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر ناصری پور ضمن خوش آمد گویی در خصوص مرگ ومیرهای ناشی از ترومای منجر به فوت پرداختند، ایشان با اشاره به اهمیت بررسی تروماهای منجر به فوت با در نظر گرفتن این موضوع که تصادفات دومین علت شایع منجر به فوت در جهان می باشد، خواستار بررسی های وسیع جهت بهینه شدن فرهنگ رانندگی در ایران، بررسی های اپیدمیولوژیک در مورد بیماران ترومایی به جهت ارزیابی های بعدی و برنامه ریزی مناسب و همچنین به نقش فزاینده معاونت اجتماعی در زمینه ساماندهی بیماران ترومایی اشاره وخواستار تقویت آن شدند.
در ادامه نیز دکتر توکلی معاون درمان در خصوص تروما رجیستری در بیمارستان های پوشش دهنده تصادفات و همچنین پیشگیری از بروز کم کاری در امر درمان باتوجه به پرونده های مطرح گردیده سخنانی را مطرح نمودند.
در ادامه جلسه حاضرین با حضور دکتر زارع رئیس بیمارستان شهدای هفتم تیر، دکتر سلطانی و دکتر خوش نژاد متخصصین پزشکی قانون  و طب اورژانس مرکز آموزشی ودرمانی شهدای هفتم تیر وحضرت رسول اکرم (ص)، به بررسی 3 پرونده با حضور پزشکان مسئول پرداختند. لازم به ذکر است مقرر گشت بازخورد این کمیته در کنگره ترومای کشوری به تاریخ 9 لغایت 11 مرداد ماه منعکس گردد.

دفعات مشاهده: 155 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر