بازدید مدیر پرستاری دانشگاه از مراکز آموزشی و درمانی حضرت علی اصغر ع و شهید مطهری

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۷ |
دکتر قنبری مدیر پرستاری دانشگاه به همراه کارشناسان ذی ربط روز سه شنبه مورخ 26 تیر از بیمارستان های حضرت علی اصغر (ع)  و شهید مطهری (ره) بازدید به عمل آوردند. این بازدید یک روزه با هدف بررسی میزان رضایتمندی بیماران و همکاران گروه پرستاری و سنجش میزان محاسبه و ثبت پروسیجرها در مدل به افرین انجام پذیرفت.در ادامه دکتر قنبری مدیر پرستاری دانشگاه با حضور در بخش های درمانی هر دو بیمارستان  از نزدیک از نحوی ارائه خدمات درمانی اگاه و مبادرت به مصاحبه و گفتگو با بیماران و همراهان ایشان نمودند تا از میزان رضایتمندی مراجعه کنندگان به این مراکز مطلع شوند.
شایان ذکر است در پایان بازدیدها ایشان توصیه هایی را در خصوص ثبت پروسیجرهای انجام شده به مسئولین ذی ربط گوشزد نمودند.

دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر