برپایی بیمارستان سیار در حرم حضرت امام خمینی ره

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۴ |
همزمان با سالگرد ملکوتی بنیان گزار انقلاب اسلامی‌ حضرت امام خمینی ره در روزهای ۱۳ و ۱۴ خرداد ۹۷، و طبق سنوات گذشته بیمارستان سیار دانشگاه علوم پزشکی ایران آماده پذیرایی و ارایه خدمات متنوع به زائرین حرم روح ا‌‌...کبیر می باشد.
در این خصوص دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن بازدید از این بیمارستان صحرایی ، از نزدیک در جریان نحوه ی ارایه خدمات تیم درمانی مستقر در این بیمارستان قرار گرفتند.
قابل ذکر می باشد که تیم درمان دانشگاه متشکل از متخصصان جراحی ، داخلی،ارتوپدی،طب اورژانس،ماما و پرستار می باشد که از ساعت ۱۶ عصر روز ۱۳ خرداد در ضلع شرقی حرم مطهر استقرار یافته و آمادگی ارایه خدمات با حداکثر توان به زائرین می باشد.
لازم به توضیح می‌باشد که در بیمارستان ضمن برپایی خدمات سرپائی اتاق عمل ، پانسمان ، تزریقات و بستری موقت ، داروخانه بیمارستان سیار نیز فعال می باشد . و در صورت نیاز بیماران احتمالی با امبولانس های ۱۱۵ دانشگاه که در محل استقرار یافته اند به مراکز درمانی تعیین شده منتقل می شوند.

دفعات مشاهده: 325 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر