برگزاری نشست هماهنگی و هم اندیشی مدیران و روسای مراکز دانشگاهی با ریاست محترم دانشگاه و معاون محترم درمان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۳ |
جلسه هماهنگی و هم اندیشی مدیران عامل ، مدیران اجرائی ، مدیران پرستاری و مالی  مراکز دولتی دانشگاهی با حضور جناب آقای دکتر ناصری پور ریاست محترم دانشگاه و آقای دکتر توکلی معاون محترم درمان در روز شنبه مورخ 97/2/22 از ساعت 8:30  لغایت 13  برگزار گردید.در  این جلسه که در آن معاون محترم توسعه ، معاون محترم غذا و دارو ، مسئول محترم مدد ایران ، مدیر اعتبارات و بودجه و مدیر محترم پرستاری دانشگاه نیز حضور داشتند، ضمن مرور و تأکید بر دستورالعملهای فراوری مجدد و ایمن تجهیزات ، مصرف آنتی بیوتیکها ، پرداخت مبتنی بر عملکرد و ترویج زایمان طبیعی ، به سوالات حضار پاسخ داده شد و گزارشات و شاخصهای عملکردی استخراجی بیمارستانها در سال 96 بصورت مقایسه ای در حیطه های مختلف به تفکیک بیمارستانها ، ارائه گردید .همچنین گزارشی از وضعیت توزیع اعتبارات طرح تحول سلامت به تفکیک بسته های مختلف ارتقاء ویزیت ، مقیمی و ... به سمع و نظر مدعوین رسید. ریاست محترم دانشگاه ضمن تشکر از مشارکت و همکاری بیمارستانها ، خواستار برنامه ریزی منسجم و سازنده در راستای بهبود عملکرد و مدیریت منابع مالی ، انسانی و تجهیزات پزشکی شدند .در پایان جناب آقای دکتر توکلی ضمن تأکید بر اهداف و سیاستهای اجرائی حوزه درمان ، راهکارها و نکات ارزنده ای را در خصوص غنای بیشتر برنامه جهت نیل به اهداف بیان فرمودند.

دفعات مشاهده: 254 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر