افتتاح درمانگاه تخصصی بیمارستان لولاگر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۶ |
در تاریخ 97/2/15 درمانگاه تخصصی بیمارستان لولاگر با حضور دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه افتتاح شد.
در این مراسم که دکتر هاشمی مدیر بازرسی و شکایات دانشگاه و ریاست اسبق این مرکز ، سرکار خانم لولاگر متولی موقوفات مرحوم حاج باقر لولاگر نیز حضور داشتند .
خانم دکتر عباسی ریاست بیمارستان در ابتدا ضمن خوشامدگویی به حاضرین و تشکر از زحمات ریاست سابق  به ارایه گزارشی در خصوص پیگیری هر چه سریعتر امور در زمینه پروژه های عمرانی  و خدمات رسانی مطلوب به مراجعه کنندگان پرداختند.
در ادامه دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن تشکر از زحمات مسئولین بیمارستان ، با حضور در پروژه های عمرانی در دست ساخت این مرکز همچون بخش جدید اورژانس و ای سی یو ابراز امیدواری نمودند که با بهره برداری از درمانگاه جدید که روزانه می تواند پذیرای ده ها بیمار و ارایه خدمات هر چه مطلوب تر و بهینه تر باشد، خواستار همکاری هر چه نزدیکتر دستگاههای ذی ربط جهت تسریع در ساخت پروژ های عمرانی جدید شدند.

دفعات مشاهده: 258 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر