حضور فعال ادارات و واحدهای معاونت درمان در نخستین دهکده سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۰ |
در پی راه اندازی نخستین دهکده سلامت در دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ های هشتم  و نهم  اردیبهشت 97 ، و با توجه به  رسالت و چشم انداز تعریف شده و با رهنمودهای دکتر توکلی و همکاری مدیران واحدها، معاونت درمان مبادرت به برپایی سالن اختصاصی جهت ارایه خدمت در حوزه های مختلف به مراجعه کنندگان ورزید .
چکیده ی برنامه های اجرا شده توسط معاونت درمان در شش حوزه تحت عناوین ذیل انجام پذیرفت.
  1. opu( ترویج و فرهنگسازی در خصوص اهدای عضو ، ثبت نام از داوطلبین و صدور کارت عضویت به صورت آنی )
  2. طب سنتی  ( اهداء کتاب به صورت رایگان ، کارگاه آموزشی و مشاوره در این  خصوص)
  3. طرح 724و247 ( آشنایی با فوریتهای پزشکی در سکته مغزی و آشنایی با فوریتهای پزشکی در سکته قلبی )
  4.  مامائی ( ترویج زایمان طبیعی ، آشنایی با زایمان بدون درد  و پاسخگویی به سوالات مراجعه کنندگان )
  5. Bls ( آموزش اقدامات حیاتی پایه و کمک های اولیه  با همکاری اورژانس)
  6. چکاپ ( اندازه گیری قد ، وزن ، فشار، قند خون و ... )
   که خوشبختانه با استقبال قابل توجهی از سوی مراجعه کنندگان مواجه شد.

دفعات مشاهده: 259 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر