آشنایی با معاونت آموزشی

آشنایی با معاونت آموزشی

سامانه پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی

برگزاری مراسم بزرگداشت روز جهانی رژیم درمان در حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با 14 مارس 2018 میلادی و 23 اسفند 1396 روز جهانی "رژیم درمان"  است که مراسم بزرگداشت این روز با حضور جمع کثیری از کارشناسان تغذیه بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن اجتماعات بیمارستان آتیه با همکاری و مشارکت بیمارستان های آیته، پارس، عرفان و لاله  در روز چهارشنبه 16 اسفند  از ساعت 9 صبح لغایت 12 ظهر برگزار گردید.
برنامه با تلاوت آیات کلام ا.. مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز شد. زهرا سلطانی رضوانده کارشناس تغذیه واحد تغذیه بالینی معاونت درمان ضمن خیرمقدم به حاضرین، معرفی برنامه ها را برعهده داشت. در ابتدا گنجی مدیریت محترم بیمارستان ضمن خیرمقدم به مدعوین و تبریک این روز و ارج نهادن به مقام کارشناسان و مشاورین تغذیه سخنانی ایراد نمود. سپس دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن قدردانی از کارشناسان تغذیه حوزه درمان دانشگاه در خصوص جایگاه تغذیه و نقش کارشناسان تغذیه در بیمارستان و بالین بیمار سخنرانی نمود و آنگاه دکتر ترابی کارشناس مسئول گروه تغذیه بالینی دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت در خصوص برنامه های تغذیه بالینی و گزارش مقایسه ای شاخص های عملکردی تغذیه در دانشگاه ها سخنانی ایراد و برای موفقیت و سربلندی بخش تغذیه بیمارستانی آرزوی موفقیت  نمود. سپس به منظور تقدیر و تجلیل از کارشناسان تغذیه حوزه درمان دانشگاه و نیز پیش کسوتان و بازنشستگان عرصه تغذیه بیمارستانی لوح تقدیر، گل و تندیس یادبود اهدا شد و نیز به قید قرعه به 10 نفر از حاضرین مراسم کارت هدیه 1000000 ریالی جایزه داده شد. در پایان کیک بزرگداشت مراسم "روز جهانی رژیم درمان" را طی مراسمی با آرزوی موفقیت و سربلندی هر چه بیشتر کارشناسان تغذیه برش دادند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 150 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر