صیانت از حقوق مردم بیمارستان شهید هاشمی نژاد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۵ |
وب سایت بیمارستان شهید هاشمی نزاد با آدرس HKC.IUMS.AC.Ir
 دارای معرفی کلیه واحدهای کلینیکی ، پاراکلینیکی و ستادی اداری است و در قسمت بیماران و همراهان در ارتباط با موارد زیر اطلاع رسانی می شود ( منشور حقوق بیمار ، مقررات داخلی بیمارستان ، نحوه پذیرش تا ترخیص ، برنامه درمانگاه ، بیمه های طرف قراداد ، راهنمای پوشش کارکنان و مسیریابی به بیمارستان ) همچنین در قسمت تماس با ما به غیر از شماره تلفن های ضروری ، کلیه بخشها دارای شماره تماس بوده و در قسمت رسیدگی به شکایات بیماران می توانند شکایات و انتقادات خود را وارد نمایند . در همین قسمت تشکر و قدردانی نیز قابل ثبت می باشد. قسمت مورد استقبال استفاده کنندگان سایت بیمارستان و قسمت مربوط به پرسش و پاسخ های متداول است که مراجعان می توانند از این قسمت اطلاعات رایج را دریافت نمایند. آیکون دیگری که در سایت بیمارستان هاشمی نژاد جهت ارتقای سطح سلامتی مراجعان ، در نظر گرفته شده است قسمت پیک سلامت است که ضمن ارائه آموزشهای خودمراقبتی ، حاوی کلیه پمفلتها و محتواهای آموزشی بیمارستان هاشمی نژاد می باشد.
واحد اطلاعات:
بیمارستان یک فرد پاسخگو با سیستم نرم افزاری به کلیه واحدهای بیمارستان را دارد که می تواند ضمن راهنمایی بیماران ، از اطلاعات قسمت های مورد پرسش بیماران نیز مطلع و به بیماران اطلاع رسانی نماید. در قسمت اطلاعات مانیتور ترخیص و مانیتور اتاق عمل نیز متصل گردیده که مرتباً اطلاعات بیماران ترخیصی و وضعیت بیماران اتاق عمل را اطلاع رسانی می نمایند. ضمنا در این قسمت میز گویای اطلاع رسانی نیز وجود دارد که بیماران و همراهان می توانند با وارد کردن مشخصات بیمار خود را محل بستری وی مطلع گردند.
سامانه ارتباطی پیام کوتاه و تلفن گویا:
از طریق شماره 81161 ارتباطات مردمی و نیز از طریق سایت پذیرش 24 ساعت و تلگرام که  نقطه نظرات بیماران دریافت و پیگیری و بررسی میشود.
جهت اصلاح ساختار ارائه خدمات :
اقدامات مختلفی انجام گردیده مثل آنکه نمونه گیری در واحدها برطبق برنامه زمان بندی هر دو ساعت یکبار از سوی کارکنان آزمایشگاه انجام گرفته و در این ساعات نیز هر نوع ثبت آزمایش ، بلافاصله پاسخگوئی می شود. انجام آزمایشات اورژانس در طبقه همکف و در لابی اصلی است . بدلیل نیاز بیماران به سونوگرافی باتوجه به تخصیص مرکز ، واحد سونوگرافی از زیرزمین به طبقه اول و با ورودی مجزا ، انتقال یافت . برای تسهیل رسیدگی به بیماران ، واحد گیرندگان خدمت و مددکاری در مجاورت هم قرار گرفت . به کلیه مسئولین واحدها ، تفویض اختیار مناسب در برطرف کردن مشکلات مورد و تسریع امور بیماران داده شده است . کلیه خریدهای بیمارستان مشکل مستقیم و با تعامل کارپرداز با مسئولان صورت گرفته و چرخه درخواستی تا خرید طی نمی گردد. جهت کلیه واحدهای پاراکلینیکی صندوق جداگانه در نظر گرفته شده است . صندوق مرکزی در لابی است و بدلیل تعدد صندوق در همه قسمتها ، مراجعه بیمار به این صندوق فقط مختص بیماران ترخیصی است . جهت اصلاح ساختار بیمارستان برای تسریع در گردش کار به کلیه مسئولان در پذیرش تا ترخیص بیماران با در نظر گرفتن صرفه و صلاح ، اختیار داده شده و مشکلات مالی بیماران نیز با تماس مستقیم ایشان با مددکاری اصلاح شده و در چرخه اداری قرار نمی گیرد . به منظور تسهیل حرمت بیماران در مرکز و جلوگیری از سردرگمی فردی بعنوان Ask me انجام وظیفه می نمایند.
در ارتباط با الویت خدمات اورژانس :
در این مرکز با توجه به تک تخصصی بودن در زمینه کلیه و مجاری ادراری الویت اورژانس در زمینه تورشن – سنگ کلیه – ضربه به کلیه – هایپر کالمی نیز میباشد که در لیست بیماران اورزانس وحاد ،در مرکز تعریف وبر طبق رویکرد موجود سریعا رسیدگی میشود.
سیستم نوبت دهی:
بصورت 24 ساعته و بدون اشغالی و تعطیلی فعال میباشد و شماره نوبت دهی25015080 ووجود 3 عدد کیوسک ارائه نوبت برای بیماران حضوری و اتباع خارجی در واحد درمانگاه
 واحد از من بپرس:ASK ME
  در طی سالها در بررسی توقعات بیماران ،متوجه گردیدیم که فاصله اطلاعاتی بین بیمار وواحد اطلاعات در ورودی بیمارستان وجود دارد . بیماری که به اورژانس مراجعه مینماید دچار سردر گمی نیست ولی مراجعان دیگر همیشه در محوطه ها سرگردانند. لذا طراحی شد که با الگو گیری از بیمارستانهای کشور کره جنوبی، فردی را برای پاسخگویی بیمارانی که از دربهای حیاط مراجعه کرده ونمی دانند که باید به کجا مراجعه نمایند را  تعیین نموده که بیماران را راهنمایی نماید  . این فرد ضمن اسکان دائمی در جلوی درب اصلی به بیمارانی که نیازمند گرفتن صندلی چرخدار هم هستند کمک مینماید وصندلی در اختیار انان میگذارد. بر روی درب اصلی شماره تلفن فرد با توضیحات نیز نصب گردیده که اگر در زمان غیبتش بیماران از وی درخواست کمک داشتند بتوانند با این شماره تماس بگیرند.این طرح بسیار موفق وباعث کاهش نارضایتی مراجعان گردید.

طرح ارائه کارت بدرقه به بیماران ترخیصی :
در رابطه با پشتیبانی خدمات ارائه شده ، این مرکز اقدام به نوآوریهایی نموده است بطورمثال طرح بدرقه وخدمات پس از ترخیص بیماران ، از آن جمله می باشد. در طرح بدرقه سرپرستار هر بخش درلحظه ترخیص باارائه کارت بدرقه ضمن مصاحبه حضوری با بیمار و همراه وی ، پیشنهادات و انتقادات آنها را اخذ نموده بعلاوه با ارائه شماره تماس تلفنی در طی 24ساعت اول پس از ترخیص ، آمادگی خودرا برای حل مشکلات به شکل تلفنی اعلام می نماید.این اقدام بدلیل نیازهای اورژانسی بیماران وبلاتکلیفی انان بلافاصله پس از ترخیص طراحی شد. تا بیمار وهمراه وی احساس نماید که همچنان تقطه اتصالی با بیمارستانی که در ان بستری بوده دارد ودر صورتی که مشکلی برایش ایجاد شود ،میتواند با بخشی که در ان بستری بوده تماس بگیرد.از درمانگاه برای ویزیت بعدی بیمار، وقت گرفته شده ودر کارت بدرقه توسط منشی بخش ،زمان ان ثبت میشود. همچنین وقت بستری بعدی ویا نوبتی که برای دیالیز بیماران مهمان نیز گرفته شده است ،ثبت میگردد.

طرح خوشامد گو ومشایعت کننده
 نظرات بیماران در کمیته های هفتگیCSM مدیران در روزهای دوشنبه هر هفته بررسی میشود . یکی از    نظراتی که مکررا  توسط بیماران  ذکر میشد ،مشکل بیمار در واحد پذیرش بود.بیماران اذعان میداشتند که پس از مراحل پذیرش، در مراجعه به بخش وپیدا کردن ان مشکل دارند وحتی در معرفی خود به کارکنان بخش نیز دچار استرس میگردند.گاهی حتی وارد بخش شده ولی  بدلیل مشغول بودن کارکنان ،امکان معرفی نیافته ومعطل میشوند. لذا تصمیم گیری شد که یکی ازکارکنان خوش ارتباط وبا سابقه تربیت شده ودرواحد پذیرش شروع بکار نموده ودر اولویت وظایف خود  به این امر وکمک به بیماران وهمراهان و سایر وظایف محوله، بپردازد

دفعات مشاهده: 567 بار   |   دفعات چاپ: 50 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر