آشنایی با معاونت آموزشی

آشنایی با معاونت آموزشی

بازدید وزیر بهداشت کوبا از شبکه بهداشت و درمان شهریار دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |
روبرتو توماس مورالس اوهدا در حاشیه بازدید از شبکه بهداشت یوسف‌آباد و فردوسیه  در روز دوشنبه 13 اذر که با حضور علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت،دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فربد عبادی آذر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران و جمعی از مسئولان برگزار شد اظهار داشتند نوع خدماتی که به مردم از طریق سلسله مراتب در مراکز درمانی ارائه می‌شود، می‌تواند نقش موثری در توسعه، رفاه و ارتقاء سطح سلامتی و جلوگیری از وقوع بیماری‌ها داشته باشد.
ایشان که به منظور آشنایی با ساختار ارائه خدمات سلامت در کشور ،از شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار بازدید می نمودند ، با حضور در خانه بهداشت یوسف آباد صیرفی و مرکز خدمات جامع سلامت فردوسیه شهریار، نحوه ارائه خدمات بهداشتی درمانی از جمله مراقبت های اولیه مادر ، کودک، واکسیناسیون ، بهداشت مدارس، خدمات دهان و دندان، بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای، غربالگری بیماری های واگیر و غیر واگیر .... را مورد بازدید قرار دادند. همچنین با  برنامه ها و اقدامات انجام شده درخصوص جلب  مشارکت های مردمی ، ارتباطات بین بخشی و خدمات سفیران و داوطلبان سلامت آشنا شدند.
وی با اشاره به بازدید از مراکز و خانه‌های بهداشت ادامه داد: بر اساس بازدیدی که از خانه‌های بهداشت و مراکز درمانی داشتیم، جهت ارتقاء سطح سلامت و بهداشت مردم نسبت به پیشگیری بیماری‌ها قدم‌های بسیار مثبتی برداشته شده که سبب ارتقاء سلامت مردم شده است.
اوهدا در پایان با اشاره به لزوم همکاری‌های مشترک در حوزه بهداشت و درمان خاطرنشان کرد: امید است با انتقال فناوری و استفاده از تجربیات دو کشور، زمینه توسعه و رفاه دو کشور و حتی منطقه در زمینه‌های بهداشتی و درمانی فراهم شود.
در این بازدید که هم زمان با هفته اطلاع رسانی مبارزه با ایدز بود،  دکتر اوهدا و هیأت همراه از نمایشگاهی که به همین مناسبت و به منظور آموزش و اطلاع رسانی در خصوص بیماری ایدز به مراجعین برپا شده بود، نیز دیدن نمودند.
لازم به توضیح می باشد دکتر مورالس اوهدا وزیر بهداشت جمهوری کوبا و هیئت همراه بازدیدی را در روز گذشته  از دانشگاه علوم پزشکی ایران و تبادل نظر پیرامون نظام آموزشی و با حضور دکتر ناصری پور و مدیران دانشگاه انجام داده بودند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر