بازدید دکتر ناصری پور رییس دانشگاه و هئیت همراه از بیمارستان شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۵ |
دکتر ناصری پور رییس دانشگاه روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1396 از بیمارستان شهدای هفتم تیر و پروژه های عمرانی در حال ساخت این بیمارستان بازدید بعمل آورد.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران: دکتر ناصری پور رییس دانشگاه به همراه دکتر مبارکی معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و مهندس حاجی میر اسماعیل مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه روز چهارشنبه 24 آبان ماه 1396 از بیمارستان شهدای هفتم تیر و پروژه های عمرانی در حال ساخت این بیمارستان بازدید بعمل آوردند.
سپس در جلسه ای که با حضور دکتر جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، مهندس صفوی شهردار منطقه 20 در دفتر ریاست برگزار شد،  دکتر زارع رئیس بیمارستان به ارایه گزارشی از روند ساخت و سازهای صورت گرفته و نیازهای در جهت تسریع در ساخت پروژه ها بیان نمود.
دکتر ناصری پور رییس دانشگاه ضمن تشکر از حضور دکتر جمالی پور و مهندس صفوی، با بیان این موضوع که بیمارستان شهدای هفتم تیر از مهمترین مراکز ترومای کشور می باشد که روزانه تعداد قابل توجهی از مصدومین ترافیکی جنوب تهران و شهرستان ری را پوشش می دهد،  نیاز به حمایت همه جانبه دستگاه های اداری زیربط در شهرستان ری جهت ارایه هرچه بهتر خدمات به مردم منطقه که اغلب از قشر ضعیف و آسیب پذیر می باشد را عنوان نمود.
دکتر جمالی پور معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری نیز ضمن بیان نیازهای درمانی و بهداشتی در شهرستان ری، آمادگی کامل جهت همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ایران، بیمارستان شهدای هفتم تیر و فیروزابادی را اعلام نمود.
وی از شهردار منطقه درخواست نمود که جهت رفع مشکلات پیش روی  پروژهای عمرانی به خصوص اخذ مجوزهای قانونی و تسریع در امور با نگاه ویژه ی به این مرکز اموزشی و درمانی برخورد شود.
در پایان جلسه بازدید کنندگان به ملاقات و دلجویی از مصدومین زلزله غرب کشور پرداختند.  گفتنی است در حال حاضر 8  تن از مصدومین در این مرکز تحت مداوا می باشند.
دکتر ناصری پور اظهار داشت: دانشگاه تمام امکانات خود را جهت یاری رسانی به مصدومین حادثه بسیج نموده، از خداوند منان طلب صبر برای بازماندگان نمودند.
لازم به ذکر است پروژه بیمارستان 320 تختوابی از مهمترین پروژهای عمرانی می باشد که  با بودجه ملی در سفر دکتر روحانی رییس جمهور به شهرستان ری صورت پذیرفت و پروژه ساخت کلینیک ویژه با بودجه مصوب وزارت بهداشت و همچنین پروژه ساخت و توسعه اورژانس، اتاق عمل و ای سی یو که  با کمکهای فرمانداری شهرستان ری، وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال اجرا می باشد.
همچنین واقع شدن بیمارستان شهدای هفتم تیر در مجاورت چندین شهرستان جنوب استان تهران از جمله شهرری، رباط کریم، بهارستان، اسلامشهر، پاکدشت، ورامین، قرچک، اتوبان های قم، آزادگان، امام علی، بهشت زهرا(س) و جاده قدیم کهریزک و فرودگاه امام خمینی(ره)، دسترسی مصدومان اورژانسی به خصوص حوادث جاده ای به این بیمارستان را آسان تر نموده و به تعبیری نام ابن مرکز با واژه تصادف گره خورده است.

دفعات مشاهده: 502 بار   |   دفعات چاپ: 60 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر