کمیته دانشگاهی ارتقا سلامت مادر و نوزاد و بیست و پنجمین کمیته دانشگاهی مرگ و میر مادران باردار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۲۱ |
کمیته دانشگاهی ارتقا سلامت مادر و نوزاد ( کمیته دانشگاهی مرگ مادر باردار ) دردفتر ریاست محترم دانشگاه  درتاریخ 16/8/96 توسط اداره مامائی معاونت درمان برگزار گردید. دراین کمیته ریاست محترم دانشگاه ، معاون محترم درمان و سایر اعضا کمیته ارتقا سلامت مادر و نوزاد حضور داشتند .دراین کمیته ابتدا ریاست محترم دانشگاه درخصوص اهمیت نظام مراقبت مرگ مادر باردار سخنرانی نمودند و سپس معاون محترم درمان درخصوص شاخصهای مرگ مادر باردار سخنانی بیان نمودندو سپس گزارش دانشگاهی مرگ مادر باردار درحوزه درمان توسط سرپرست  اداره مامائی و درحوزه بهداشت توسط مدیرگروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی ارائه گردید و سپس اعضا درخصوص چالشها و پیشنهادات ارتقا سلامت مادران درراستای کاهش مرگ مادر باردار بحث و تبادل نظر نمودند.
در ادامه بیست و پنجمین کمیته دانشگاهی مرگ و میر مادر باردار با حضور اعضا کمیته ارتقا سلامت مادر و نوزاد برگزار گردیدو سناریوی سه مورد مرگ مادران باردار تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح  گردید ودرزمینه علل بروز مرگ مادر باردار و مداخلات پیشنهادی در خصوص عدم رخ دادن موارد مشابه بحث و تبادل نظر گردید.

دفعات مشاهده: 376 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر