بازدید معاونت درمان از مرکز آموزشی درمانی شهید اکبرآبادی در روز سه شنبه مورخ 96/8/9

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۹ |
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، صبح روز سه شنبه مورخ 96/8/9 دکتر توکلی –همراه با تیم نظارتی معاونت درمان به صورت سرزده از مرکز آموزشی درمانی شهید اکبرآبادی با هدف ارزیابی عملکرد جامع مراکز درمانی تحت پوشش و بررسی میزان رضایتمندی کارکنان و مراجعین به بیمارستانها بازدید نمودند .در این بازدید ، دکتر توکلی به همراه ریاست محترم بیمارستان( که در زمان بازدید در بیمارستان حضور داشتند) ، از بخش اورژانس ، بخش های بستری و واحدهای پاراکلینیک مرکز مذکور بازدید نموده و از نزدیک در جریان روند درمانی بیماران قرار گرفتند. همچنین در این بازدید صمیمی ،ایشان بر حضور متخصصان مقیم ، هتلینیگ بخش های بستری ، مشکلات مربوط به کارکنان ، تعرفه ، رضایتمندی پرستاران ونحوه پرداخت کارانه به ایشان و مسایل توسعه ای بیمارستان نیز نظارت نمودند. در پایان ایشان ضمن تاکید بر لزوم پیگیری مسایل توسعه ای بیمارستان ، از تمامی پزشکان و کارکنان پرتلاش بیمارستان تشکر و قدردانی نمودند.  لازم به ذکراست بازدید ادواری از مراکز درمانی تحت پوشش در دستور کار این معاونت درمان قرار دارد.

دفعات مشاهده: 561 بار   |   دفعات چاپ: 52 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر