هفته ملی پیشگیری و درمان سکته های مغزی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۷ |
در آستانه 29 اکتبر روز جهانی سکته مغزی مصادف با 7 آبان ماه،معاونت درمان دانشگاه با نصب بنر و ارائه پمفلت آموزشی این روز را گرامی داشت .
متخصصان کم تحرکی، مصرف بی رویه نمک و چربی، چاقی، استعمال دخانیات و در مجموع رژیم نامناسب غذایی را عاملی برای حرکت به سمت سکته های مغزی ایرانیان می دانند.
سکته مغزی معمولاً با بی حسی صورت و دست و پا، ضعف خفیف و اختلال تکلم همراه است. فرد مبتلا باید در کمتر از 3 ساعت به بیمارستان دارای خدمات تخصصی مغز و اعصاب برسد.
بیماران سکته مغزی از زمان شروع علایم تا شروع درمان نباید بیش از 3 تا 4 ساعت را برای درمان دارویی و حداکثر 6 ساعت را در موارد درمان آنژیوگرافی از دست بدهند.
اجرای برنامه ملی درمان پیشرفته سکته های مغزی به صورت شبانه روزی در 55 بیمارستان کشور  (کد 724)و در 25 شهرکشوردرطرح تحول سلامت صورت می گیرد

دفعات مشاهده: 594 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر