برگزاری جلسه شورا ی مدیران معاونت درمان دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۶ |
دومین جلسه شورای مدیران معاونت درمان دانشگاه با حضور آقای دکتر توکلی ، مدیران ، روسا و مسئولین ادارات  در روز چهارشنبه مورخ 96/8/3  در محل دفتر معاونت درمان برگزار گردید .
در ابتدای جلسه ، دکتر توکلی با معرفی جناب آقای دکتر قنبری به عنوان سرپرست مدیریت محترم اداره پرستاری این معاونت ، از زحمات و خدمات ارزشمند سرکار خانم گنجه ای نیز تقدیر و تشکر نمودند. درادامه ایشان با بیان ضرورت اجرای چارت تشکیلاتی معاونت درمان ، به تفکیک با هریک از روسای محترم ادارات / واحدهای ستادی نیز به بحث و تبادل نظر پرداخته و با استفاده از خرد جمعی و براساس شرح وظایف هر یک از ادارات ، تصمیمات لازم را اتخاذ نمودند.
لازم به ذکراست برگزاری مستمر جلسات هفتگی شورای مدیران به صورت در دستور کار این معاونت قرار دارد.

دفعات مشاهده: 423 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر