دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences


برگزاری سمینار آموزشی 3 روزه تغذیه دارای امتیاز بازآموزی با عنوان « اصول طراحی و تجهیزات آشپزخانه و مدیریت بخش غذا »

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۲۳ | 
    سمینار 3 روزه تغذیه دارای امتیاز بازآموزی با عنوان « اصول طراحی و تجهیزات آشپزخانه و مدیریت بخش غذا »ویژه کارشناسان تغذیه برای اولین بار در تاریخ 17 لغایت 19 مهر ماه سال 96 از ساعت 8 صبح لغایت 15/30 عصر برای 56 نفر از کارشناسان تغذیه بیمارستان های دانشگاهی و غیر دانشگاهی حوزه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن اجتماعات این معاونت به منظور ارتقای آگاهی کارشناسان تغذیه در خصوص اصول طراحی و تجهیز آشپزخانه و مدیریت بخش غذا در بیمارستان ها برگزار گردید.
برنامه با تلاوت آیات کلام ا.. مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز شد. زهرا سلطانی رضوانده کارشناس تغذیه واحد تغذیه بالینی معاونت درمان ضمن خیرمقدم به حاضرین درخصوص روند برگزاری دوره، سخنانی ایراد نمود و سپس در طی برگزاری دوره مدرسین دوره در مورد اصول الزامات طراحی و استاندارد فضا در آشپزخانه، ارتباطات  و چرخه تولید  در مدیریت آشپزخانه، بهینه سازی در طبخ   در مدیریت آشپزخانه، کنترل هزینه ها در  در مدیریت آشپزخانه، زنجیره تامین (پیمانکاران)، نظارت زنجیره تامین (پیمانکاران)، ضوابط واگذاری و انتخاب پیمانکاران، فرآیند ارائه خدمات تغذیه ای مطلوب مبتنی بر اصول و ضوابط هتلینگ بیمارستان ها، اصول مدیریت بخش غذا در بیمارستان ها، اصول و ضوابط بهداشت کار در آشپزخانه و ضوابط و استانداردهای بخش تغذیه در بیمارستان ها  سخنانی ایراد نمودند.

 


CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 486 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر